مشاهده تصاویر و مدل های جدید با کیفیت بالا

برای مشاهده مشخصات فنی ، قیمت روکوب و چهارچوب بر روی تصاویر کلیک کنید

مشاهده تصاویر و مدل های جدید با کیفیت بالا

درب چوبی

درب اتاقی

درب داخلی

درب داخلی ساختمان

درب چوبی و درب اتاقی

درب چوبی از لحاظ تولید به دربهای داخلی ساختمان گفته می شود که از مصنوعات چوبی همانند MDF وHDF تولید می شود. درب چوبی ساخته شده از MDF با روکش و بدون روکش قابلیت ساخت دارد. درب چوبی روکش PVC و درب چوبی با رنگ پوششی پلی اورتان و پلی استر. معمولا از درب چوبی با روکش PVC در محیط های مرطوب هم استفاده می شود و بهتر از درب چوبی با رنگ پلی اورتان در محیط های مرطوب مانند حمام و سرویس استفاده نشود. درب چوبی با چهارچوب پلی وود برای بخش مرطوب خانه و درب چوبی با چهارچوب MDF برای درب اتاقی و درب داخلی ساختمان استفاده می شود. برای نصب درب چوبی با چهارچوب ضد آب نیاز به فوم تزریقی پلی اورتان می باشد و نصاب ها بدون نیاز به پیچ با تزریق فوم نصب درب چوبی را انجام می دهند.

انواع مختلف درب های داخلی ساختمانی HDF و MDF و درب چوبی

قیمت درب داخلی ساختمان بر مبنای میزان کیفیت نوع رویه درب داخلی و کیفیت متریال و کیفیت رنگ کاری درب داخلی ساختمانی مورد استفاده در استراکچر درب داخلی مورد ارزیابی و قیمت گذاری قرار می گیرد. قیمت درب داخلی HDF نیز از این قانون مستثنی نمی باشد. رویه‌های درب چوبی از کشور‌های مختلف ترکیه و چین خریداری می‌شود. قیمت درب داخلی ساختمانی HDF بر مبنای نوع رویه قیمت گذاری می شود.

نحوه قیمت گذاری درب های سرویس و اتاقی HDF

بطور مثال کارخانجاتی که درب داخلی ساختمان HDF با رویه ترک درجه یک استفاده می کنند با کاخانجاتی که از رویه چینی درجه ۳ استفاده می کنند نوع قیمت متفاوتی دارند. پس مرحله اول در قیمت درب HDF نوع مواد مورد استفاده بود. در مرحله دوم قیمت درب HDF بر مبنای نوع و میزان تولید نیز می باشد. بطور مثال کارخانه ای که تولید درب HDF در ماه ۵۰۰ لنگه دارد با کارخانه ای که بیشتر از ۳۰۰۰ هزار درب داخلی HDF در سال تولید می کند اختلاف قیمت دارند. هزینه های سربار برای کارگاه های کوچک بسیار زیادتر از کاخانجات می باشد. هزینه تولید کارگاهی با هزینه تولید کاخانه نیز متفاوت می باشد. پس علاوه بر این میزان و اشل تولید نیز بر قیمت درب HDF تاثیرگذار می باشد. نحوه قیمت دهی درب سرویس و اتاقی HDF و MDF نیز بر اساس نوع متریال مورد استفاده می باشد. قیمت درب داخلی HDF از درب های MDF کمتر می باشد. قیمت درب HDF بر مبنای ضخامت رویه HDF و نوع رنگ پوششی مورد استفاده و طرح درب و شیشه دار بودن یا نبودن درب سرویس یا اتاق HDF می باشد. قیمت درب سرویس و اتاق MDF نیز بر مبنای ضخامت MDF مصرفی از یک طرف و طرح درب از طرف دیگر می باشد. طرح هایی که برجسته می باشند از طرح های ساده و CNC هزینه ی تولید کمتری دارند. از طرف دیگر بعضی از مشتری های تمایل دارند که درب داخلی ساختمانی MDF دو طرف برجسته سفارش دهند که در این صورت حدودا ۲۰ درصد به قیمت درب داخلی MDF افزوده می شود.

درب های اتاقی و سرویس HDF

معمولا درب داخلی ساختمان HDF با عرض های ۸۰ تا ۹۰ سانتی متر برای درب های اتاقی ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. درب سرویس و حمام HDF نیز معمولا با عرض های ۷۰ تا ۸۰ سانتی متر تولید می شود. البته با توجه به اینکه درب های سرویس HDF ممکن است با محدودیت هایی روبرو باشد ممکن است از عرض ۷۰ سانتی متر کمتر نیز مورد استفاده قرار گیرد. وجود روشویی در سرویس عامل محدودیت زا برای عرض درب داخلی سرویس HDF می باشد. معمولا عرض درب اتاقی HDF متناسب با متراژ واحد ساختمانی می باشد. معمولا در ساختمان های با متراژ بالای ۱۰۰ سانتی متر عرض درب اتاقی HDF در محدوده ۸۲ تا ۹۲ سانتی متر قرار دارد که وسایل بزرگ نیز از این درب ها می تواند عبور کند. البته قیمت درب داخلی ساختمانی سرویس HDF با درب اتاق HDF متفاوت نمی باشد. این به این خاطر می باشد که رویه درب اتاقی HDF و درب سرویس HDF با عرض های مختلف از کشور های ترکیه و چین وارد ایران می شود و اختلاف قیمت جزیی بین عرض ها مختلف وجود ندارد و معمولا سازندگان و فروشندگان درب های سرویس و اتاقی HDF یک قیمت واحد را به هر عرضی در نظر می گیرند.

درب های اتاقی و سرویس

از دیرباز برای تقسیم بندی محیط ها و مکان ها از درب های چوبی قدیمی استفاده می شده است. با صنعتی شدن و شهری شدن درب های اتاقی و سرویس مشخصات ویژه خود را پیدا کردند و کم کم سرویس ها به داخل واحد های اداری یا تجاری یا مسکونی وارد شدند. به همین دلیل درب های اتاقی جایگزین درب های فلزی سرویس های بهداشتی شدند. در کنار این موضوع بحث ضد آب بودن یا مقاومت در برابر آب درب سرویس نیز مطرح شد که متریال های مختلفی برای ضد آب کردن درب های اتاقی مورد استفاده قرار گرفت. روکش های PVC به همین منظور برای درب های سرویس مورد استفاده قرار گرفت. در سالیان اخیر بحث مقاومت در برابر آب درب های سرویس منوط به روکش های ضد آب نشده است و کارخانجات به سمتی رفته اند که متریال مورد استفاده در داخل درب را به جای کلاف چوبی و کلاف فلزی از متریال های ضد آب استفاده می کنند. البته از درب سرویس HDF و درب اتاق HDF نیز برای این امر استفاده می شود که می تواند اچ دی اف را جز محصولات مقاوم در برابر آب دانست ولی لفظ ضد آب برای این مصنوعات چوبی که پایه ی چوبی دارند نامناسب می باشد. درب داخلی HDF دارای تنوع زیادی در بازار می باشد و از کشور های مختلف بصورت وارداتی مورد استفاده قرار می گیرد. درب داخلی ساختمانی HDF دارای مدل های متنوع و زیادی می باشند که با رنگ های پلی استری و پوشش های رنگی متفاوت مورد استفاده قرار می گیرد. مدل های ادسا و ۳ قاب ۲ قاب و مدل های حصیری از مدل های پر فروش سالیان اخیر بوده اند که بخصوص سازندگان عمده به دلیل قیمت معقول تر این درب های مدل های درب داخلی اتاق HDF و درب داخلی سرویس HDF را بکار می گیرند.

درب ضد آب ABS

با توجه به سایز کوچک درب های سرویس و حمام در ساختمان سازی های جدید و امکان آبریز بر روی درب حمام و سرویس و مستر، استفاده از درب ضد آب ABS می تواند یکی از بهترین گزینه ها باشد. درب ضد آب ABS با کلاف چوب روس و با لایه داخلی ام دی اف ۳ میل ساخته می شود و پس از تولید این درب رویه درب ABS با استفاده از چسب مخصوص بر روی آن پرس می شود. درب ضد آب ABS علاوه بر ضد آب بودن رویه ، کنار درب که به اصلاح قابلمه درب گفته می شود نیز به وسیله رویه ضد آب ABS رزین کاری می شود. در حقیقت درب ضد آب ABS از تمام طرف بصورت لایه نفوذناپذیر تبدیل می شود. درب ضد آب ABS کاملا قابل شستشو و مقاوم به هر گونه نفوذ رطوبت می باشد. درب ضد آب ABS در سایز های مختلف قابل تولید می باشد و با توجه به نوع رنگ و سایز درب زمان تحویل درب ضد آب ABS بین ۳ تا ۱۰ روز می باشد. 

نصب درب اتاقی

پروسه نصب درب اتاقی و درب سرویسی متناسب با نوع خرید مشتری می باشد. مشتریانی که لنگه درب چوبی بدون چهارچوب خرید کرده اند در حقیقت لنگه درب چوبی بر روی چهارچوب فلزی با لولا نصب می شود. پروسه نصب درب چوبی با لولا جوشی بسیار راحت تر از نصب درب اتاقی با چهارچوب کشویی می باشد. در نصب درب اتاقی با چهارچوب چوبی ، نصب با استفاده از فوم فشرده پلی یورتان انجام می شود. برای نصب درب اتاقی با چهارچوب چوبی نیاز به فریم انتظار فلزی نمی باشد. وجود فریم انتظار فلزی فقط جهت جلوگیری از ترک های دیوار بخصوص در مواقع زلزله کاربرد پیدا می کند. نصب درب اتاقی با چهارچوب چوبی با تزریق فوم فشرده بین بازو چهارچوب و دیوار انجام می شود. در هنگام نصب درب چوبی با چهارچوب بین بازوهای چهارچوب دستک های چوبی برای جلوگیری از تابیدگی چهارچوب در نظر گرفته می شود. بطور کلی باید بیان شود نصب درب چوبی با چهارچوب کشویی نیازمند نصاب متبحر می باشد. پس از تزریق فوم در پشت چهارچوب درب چوبی به مرحله نصب درب با لولا میرسیم. جای لولا توسط دستگاه مخصوص در سر ساختمان باز می شود و لنگه درب چوبی بر روی چهارچوب آویز می شود. پس از این مرحله روکوب و پشت کوب ها با استفاده از چسب آکواریوم و چسب یک دو سه بر روی بازو چهارچوب بصورت کشویی نصب می شود. استاندارد ابعاد برای درب اتاقی لنگه درب ۸۲ تا ۹۰ سانتی متر برای دربهای تک لنگه می باشد. برای درب اتاقی با چهارچوب نیز نیاز به فضای ۹۵ تا ۹۷ سانتی متر می باشد. ارتفاع درب اتاقی در محدوده ۲۱۰ تا ۲۱۵ سانتی متر می باشد. قاب لبه استاندارد در درب اتاقی و درب چوبی ۳٫۵ سانتی متر می باشد. درب اتاقی با استفاده از MDF های با ضخامت ۸ میلی متر و ۱۲ میلی متر قابل ساخت می باشد. مدل های ۶۰۱ و ۶۰۲ و ۶۰۳ جز مدل های سری ۱۲ میل درب اتاقی و درب چوبی می باشند. مدل ۲۱۰ و ۲۱۱ و ۲۱۴ پر فروش ترین مدل سری ۸ میل درب چوبی می باشد.

 

درب چوبی دارای انواع متفاوتی می باشد که بصورت درب چوبی با روکش های چوب طبیعی یا بدون روکش تولید می شود. درب چوبی با روکش چوب طبیعی بصورت پرسی تولید می شود و از انواع رنگ های پلی استر و پلی یورتان برای رنگ آمیزی استفاده می شود. معمولا درب چوبی بدون روکش با رنگ پلی اورتان تولید می شود که دارای کیفیت رنگ بسیار بالایی می باشد. کلاف داخل درب چوبی از چوب های روس وارداتی با رطوبت ۱۲ تا ۱۵ درصد استفاده می شود که از تابیدگی درب چوبی جلوگیری کند. در استفاده از درب چوبی باید این نکته را توجه کنیم که درب چوبی روکش چوب طبیعی مقاومت بالایی به رطوبت ندارد و معمولا از رنگهای پایه ضدآب برای افزایش مقاومت به رطوبت استفاده می شود. معمولا در ساخت درب چوبی از چوب راش و چوب بلوط و چوب ملچ استفاده می شود. درب چوبی با روکش ملچ دارای تنوع بافت بسیار بالایی می باشد و تقریبا هر درب دارای تفاوت رنگ روکش متفاوتی می باشد. درب چوبی با روکش گردو نیز دارای بافت های متفاوت و جذاب می باشد و برای مشتریانی که نیاز به یکدستی بیشتری هستند می توانند از دربهای چوبی با روکش راش و رنگ پلی یورتان استفاده کنند.

درب MDF

درب MDF یکی از انوع مختلف درب های داخلی ساختمانی درسام می باشد که دارای کیفیت مناسبی برای ساختمان های اداری و مسکونی می باشد. رویه MDF درب MDF دارای ضخامت ۶ میلی متر می باشد. در دو طرف درب دو لایه MDF 5 میل استفاده می شود و یک روکش با ضخامت ۱ میلی متر بر روی MDF با چسب پرس می شود.

دمای اتصال روکش با MDF در حدود ۱۰۰ درجه سانتی گراد می باشد. دو نوع رویه برای درب اتاق MDF و درب سرویس MDF مورد استفاده قرار می گیرد. یک نوع MDF با روکش PVC می باشد و نوع دیگر آن درب ام دی اف با روکش ملچ و راش با رنگ های پلی استر می باشد. درب MDF دارای تنوع مختلفی می باشد که درب های دو قاب و سه قاب از انواع پر فروش درب های MDF می باشد.

درب داخلی MDF

ساختار داخلی درب اتاق MDF و درب سرویس MDF کلاف چوب روسی می باشد که چوب خشک شده می باشد و با اتصالات خاص می توان کلاف های چوبی درب های MDF را بوجود آورد. خشک بودن و اتصالات خاص چوب های کلاف از هر گونه اعوجاجی بر روی درب های جلوگیری می کند. در داخل درب های MDF نیز می توان از هانی کام و لایه ۳ میلی ضربدری استفاده کردکه به دلیل کاهش وزن درب های داخلی معمولا از هانی کام استفاده می شود. استاندارد عرض درب های داخلی کمتر از ۱۰۰ سانتی متر می باشد و برای عرض های بزرگتر نیز می توان ابعاد سفارشی تولید کرد.

معمولا درب های ام دی اف بادخور خاصی دارند که از عرض و طول این بادخور باید توسط نصاب ها محاسبه شوند. این نوع درب های با چهارچوب چوبی نیز ساخته می شوند که این نوع چهارچوب با تزریق فوم نصب می شوند. در صورت وجود چهارچوب فلزی می توان از روکوب MDF با روکش PVC و روکش چوب استفاده کرد. نصب درب های MDF نیز توسط نصاب های حرفه ای انجام می شود که این نوع نصب و رگلاژ درب MDF با نصب قفل های و دستگیره نیز همزمان می باشد. درب های HDF برای درب اتاقی HDF و برای درب سرویس HDF و درب هایی به عنوان درب ضد آب شناخته شده می باشند. در حقیقت ساختار HDF همان MDF می باشد که با فشردگی بالاتری تولید شده است مناسب برای درب های سرویسی و اتاقی می باشد. بیشتر در پروژه های انبوه سازی از این نوع درب ها استفاده می شود و مقاومت داخلی درب سرویس HDF و درب اتاق HDF نیز به دلیل وجود ساختار هانی کام بالا می باشد و امتحان خود را پس داده است.

دربهای MDF

درب های داخلی دارای تنوع زیادی می باشند از ساختار های چوبی و ABS و HDF و درب های MDF تا درب های کامپوزیتی جز درب های داخلی ساختمان به حساب می آیند. یکی از انواع درب که قابلیت روکش پذیری خوب با روکش های ملامینه و PVC دارد دربهای MDF می باشد. MDF مخفف تخته فیبر فشرده با دانسیته متوسط می باشد که با فرآیند تولید فیبر و فیبریلازیسون و ترکیب مواد شیمیایی محرک چسب و چسب های اوره فرومالدئید و فنول فرمالدئید تولید می شود.

در تولید MDF مورد استفاده در دربهای MDF از سرشاخه های درختی و محصولات چوبی قابل استفاده ی دست دوم بدون فلز استفاده می شود. مهتر عامل برای تولید درب MDF شرایط پرس می باشد. با توجه به استفاده از چسب های ساخت اوره فرمالدئید که چسب های گرما سخت می باشد باید از پرس های گرم هیدرلیکی استفاده شود.

درب داخلی MDF

که حرارت این نوع پرس یا بصورت گرمای برق بصورت ساختار هیتری تولید می شود و یا با استفاده از ارسال روغن داغ و پخت روغن داخل در صفحات پرس استفاده می شود. البته این در صورتی می باشد که از روکش چوب برای درب MDF استفاده شود. برای درب MDF می توان از روکش های PVC نیز استفاده شود که این نوع روکش های با استفاده از ترکیب خلا و وکیوم به صفحات در MDF اتصال پیدا می کنند. البته در کنار قابلمه درب روکش چوب یا PVC نمی باشد که البته می توان در موارد خاص از لبه PVC نیز برای ضد آب کردن درب های استفاده کرد.

تلاش بر این است که جای قفل در داخل کارخانه در بیاید تا سر پروژه راحت تر این کار هندل شود. درب MDF دارای تنوع طرح مختلف می باشد و می توان گفت در بین درب های داخلی ساختمان درب MDF از تنوع طرح و نقش بیشتری بر خورد است. و این به دلیل این می باشد که رویه های درب HDF از کشور ترکیه بصورت مستقیم وارد می شود و قابلیت تغییر بر روی رویه های وجود ندارد.

درب اتاق و سرویس

معمولا در ساختمان سازی، برای واحد های مسکومی و تجاری و اداری از درب های داخلی همسان استفاده می شود. منظور از همسان یک بودن طرح و رنگ و مدل درب ها می باشد. در برخی مواقع درب اتاق MDF با درب اتاق سرویس با درب اتاق کمدی MDF هم شکل می شود که می توان بیان کرد این هارمونی بسیار زیبا می باشد. البته این هارمونی در همه ی مدل های درب اتاق و درب سرویس MDF بوجود نمی آید. به این منظور باید طرحی برای درب های داخلی سرویس و اتاق در نظر گرفته شود که بتوان این طرح را برای درب های کمدی اتاقی نیز مورد استفاده قرار داد. معمولا درب های اتاق کمدی دارای محدودیت های در طول و عرض و ارتفاع می باشند. به طور مثال برای درب های کمدی که بالای درب کمدی اتاقی قرارداد که به آن کتیبه گفته می شود و معمولا ابعادی بین ۵۰ سانتی متر تا ۷۰ سانتی متر و ارتفاع ۷۰ تا ۶۰ سانتی دارد. پس برای چنین درب اتاق کمدی باید طرحی استفاده شود که با سایر درب های اتاقی ساختمان های اداری و مسکونی همخوانی داشته باشد.

مدل های متفاوتی برای تولید درب اتاق MDF و درب سرویس MDF استفاده می شود که در یک تقسیم بندی کلی می توان بیان کرد که درب های داخلی ساختمان به طرح های بدون برجستگی یا همان طرح های CNC ، طرح های برحسته ۸ میل و طرح های برجسته ۱۶ و ۲۵ میلی متر تقسیم بندی می شود. معمولا مدل های دو قاب و ۳ قاب درب سرویس MDF و درب اتاق MDF پر فروش می باشند که مشتریان باید هزینه بالاتری را نسبت به طرح های بدون برجستگی پرداخت کنند. رویه های درب های سرویس و درب های اتاقی MDF به رویه های ۵ میل و ۸ میل و در بعضی از طرح های CNC عمیق به رویه های ۱۱ میل تقسیم بندی می شوند. که با افزایش ضخامت رویه مشتری هزینه بیشتری را پرداخت خواهد کرد.

مشاهده تصاویر و مدل های جدید با کیفیت بالا